menu
Online stemmen op Montessori Lyceum Groningen

Online stemmen op Montessori Lyceum Groningen

19.08.20

De uitbreiding van het Montessori Lyceum Groningen maakt kans op de titel beste nieuwe gebouw van Groningen! Via de website van De Groninger Architectuurprijs kan het ‘grote publiek’ een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete nieuwe gebouw binnen de Groninger gemeentegrenzen.  

Oud en nieuw komen samen in levendig hart

Het Montessori Lyceum is gehuisvest in een karakteristieke gebouw in de Groningse wijk Helper Brink. Als contrast op het gemetselde, rijk gedetailleerde bestaande schoolgebouw ontwierpen we de nieuwbouw hedendaags en abstract. De uitbreiding maakt het bestaande U-vormig gebouw af tot een carré. De binnenplaats die hierdoor ontstaat hebben we overkapt. Deze aula is nu hèt levendige hart van de school.

Online stembus geopend

Vind je dat het ontwerp voor het Montessori Lyceum de eer van beste nieuwe gebouw  van Groningen toekomt? Breng dan HIER je publieksstem uit!

De online verkiezing staat los van de nominaties van de vakjury. Deze maakt op 1 september de kandidaten voor het beste nieuwe bouwwerk van Groningen bekend.

De Groninger Architectuurprijs is een initiatief van de Stichting Dag van de Architectuur Groningen (DAG), GRAS en Atelier Stadsbouwmeester. Het is onderdeel van het programma van de Groninger Architectuurmaand.

deel dit artikel